آموزش مجازی
۵۳۴۳ نفر براساس سوابق تحصیلی در دانشگاه پیام نور استان مازندران پذیرفته شدند خلاصه مراحل ثبت نام نودانشجویان

مدیر روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان مازندران از پذیرش ۵۳۴۳نفر براساس سوابق تحصیلی در سال ۱۴۰۰ درسطح مراکز و واحدهای این استان خبرداد و گفت:این تعداد در مقطع کارشناسی پذیرفته شده اند.
 دکتر حسین برزگر ولیک چالی ضمن عرض تبریک و با آرزوی موفقیت برای پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی دانشگاه پیام نور  مازندران در سال تحصیلی 1401 - 1400 افزود: ثبت نام اولیه قبول شدگان این دوره به صورت مجازی(غیرحضوری) و از طریق سامانه آموزشی گلستان به آدرس reg.pnu.ac.ir از تاريخ 7 لغايت 12 مهر ماه انجام می پذیرد .
وی خلاصه مراحل ثبت نام پذیرفته شدگان  را به شرح ذیل عنوان کرد:
۱-آغاز ثبت نام، پذیرش غیرحضوری، ورود به سیستم گلستان و ارسال مدارک به صورت اینترنتی
۲-تحویل مدارک به صورت حضوری، تشکیل پرونده و  تایید شدن مدارک توسط کارشناس رشته
نکته: حتماً اصل مدارک را به علاوه کپی های مورد نیاز به همراه داشته باشید
۳- ورود به سیستم گلستان با شماره دانشجویی
4-پرداخت شهریه ثابت
5-انتخاب واحد
6- واریز شهریه متغیر
وی اظهار داشت :پذیرفته شدگان پس از ورود به سایت در مهلت اعلام شده و با مطالعه صفحه ورودی می‌توانند با استفاده از شناسه کاربری و گذرواژه (در صفحه اول سایت فوق‌الذکر در زمان ثبت نام اعلام می‌گردد) وارد سامانه آموزشی گلستان شوند.
 به گفته وی ،پذیرفته‌شدگان لازم است اسکن مدارک ذیل را در قالب JPG یا JPEG و با حجم هر عکس حداکثر ۲۵۰ کیلو بایت تهیه و در هنگام ثبت نام غیرحضوری بارگذاری نمایند:
1. اصل صفحه اول و صفحه توضیحات شناسنامه
2. اصل کارت ملی ( پشت و رو ) و یا گواهی تاییدیه کارت ملی
3. عکس با زمینه روشن ( جهت مراجعه حضوری ۴ قطعه )
4. مدرک مشخص کننده وضعیت نظام وظیفه ( ویژه آقایان )
📌 استفاده کنندگان از معافیت تحصیلی می بایست اطلاعات خود را در سایت وظیفه عمومی ناجا https://services.epolice.ir وارد کنند.
5. مدرک دیپلم متوسطه نظام جدید (۶٫۳٫۳) یا دیپلم 4 ساله و یا دیپلم نظام سالی واحدی به همراه مدرک پیش دانشگاهی
6. تصویر رسید تاییدیه تحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی (ثبت درخواست در https://emt.medu.ir و بارگذاری رسید در سامانه گلستان)
7. اصل ریز نمرات تحصیلی
 برزگر از پذیرفته شدگان‌خواست حتماً اصل مدارک را به علاوه کپی های مورد نیاز به همراه داشته باشند.
وی  خاطرنشان کرد در راستای مراقبت از سلامتی دانشجویان عزیز، کلیه کلاس های دانشگاه به دلیل وجود بیماری کرونا تا اطلاع ثانوی بصورت مجازی و از طریق سرور استانی برگزار می گردد.