آموزش مجازی

زارعی نماینده مردم ساری و میاندرود و رییس مجمع نمایندگان مردم مازندران درمجلس شورای اسلامی: دانشگاه پیام نور درحوزه آموزش مجازی سرآمد دانشگاه های کشور است به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان مازندران ،منصورعلی زارعی نماینده مردم ساری و میاندرود و رییس مجمع نمایندگان مردم مازندران در مجلس شورای اسلامی در نشست رییس ومدیران دانشگاه پیام نور استان مازندران با بیان اینکه دانشگاهها مرکز تولید قدرت هستند،اظهارداشت:مجلس یازدهم طی این مدت بیشترین ارتباط را با مراکز علمی کشور داشته و تفاهم نامه های متعددی را در این زمینه منعقد کرده است. وی ارتباط دانشگاه با مردم را درراستای توسعه همه جانبه کشور مفید و موثر خواند و تصریح کرد:مردم بایستی تاثیر تولیدگری علمی و نقش حل المسائلی دانشگاهها را در زندگی خود ببینند. وی خواستار تقویت مراکز رشد و نوآوری و شرکت های دانش بنیان در زمینه تحقق اهداف و برنامه های اقتصاد مقاومتی شد. زارعی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه دانشگاه نباید دغدغه عمرانی و مسائل هزینه ای داشته باشد،افزود:درگیرشدن دانشگاه به مسائل فرعی و کم اهمیت باعث دورشدن دانشگاه از ماموریت و رسالت اصلی خود که تولید علم است،می شود. رییس مجمع نمایندگان مردم مازندران در مجلس شورای اسلامی ،تولیدات علمی را شاخص توسعه ای عنوان کردو گفت:ما از دانشگاهها می خواهیم  که با رویکرد علمی و پژوهشی به حوزه اجرایی و تقنینی کمک کنند.وی با اشاره به نقش اثرگذار دانشگاه پیام نور در تحقق اهداف و برنامه های توسعه ای کشور ،تصریح کرد:این دانشگاه با داشتن زیرساختهای لازم در حوزه آموزش مجازی سرآمددانشگاههای کشور است و این روند می بایستی توسعه و تحکیم یابد. نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی برضرورت حل مسائل و مشکلات دانشگاه پیام نور تاکید کرد و گفت:ما در مجمع نمایندگان به مشکلات و مسائل دانشگاه پیام نور استان مازندران در آینده نزدیک رسیدگی خواهیم کرد.
براساس این گزارش ،دکتر سید افشین موسوی چلک رئیس دانشگاه پیام نور استان مازندران از تحصیل حدود ۱۷ هزار دانشجو در سطح ۱۶مرکز و واحد دانشگاهی در سطح استان خبرداد و گفت:امسال پنج هزار نفر به ظرفیت دانشجویی استان مازندران افزوده شد که دررمدت مشابه با سال گذشته سه هزار نفر رشد داشته است.وی گفت:حدود۵۰۰کارمند و ۱۷۰ عضوعلمی با این دانشگاه همکاری می کنند.دکتر موسوی چلک مهم ترین مشکل دانشگاه پیام نور استان مازندران را داشتن ساختمان های استیجاری و صرف هزینه های زیاد برای تامین اجاره بهای این فضاهای فیزیکی دانست و گفت:انتظار داریم که مجلس شورای اسلامی بودجه عمرانی دانشگاه پیام نور را در سال ۱۴۰۰ افزایش دهد و همچنین از سهم بودجه متوازن به این دانشگاه در سال آتی اختصاص دهد. وی با بیان اینکه همه اعضای هیات علمی و کارمندان با دلسوزی ،انرژی و توان مضاعف در حال خدمت به دانشجویان هستند،خاطر نشان کرد:انتظارداریم از ظرفیت اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه پیام نور در حوزه های تصمیم سازی،برنامه ریزی،سیاستگذاری و کارگروههای تخصصی و مشورتی در سطح استان و دربین دستگاههای اجرایی و سازمانهای عمومی و دولتی استفاده شود.وی همچنین گزارشی از آخرین وضعیت پروژه های عمرانی مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور مازندران را تشریح کرد.
درادامه هریک از مدیران دانشگاه به بیان دیدگاهها و نظرات خود پرداختند.