فرهنگی

دکترنازک تبار در دومین یادواره شهدای منتسب به خانواده کارکنان دانشگاه پیام نور مازندران عنوان کرد؛ برگزاری یادواره های شهدا تاثیرگذاری عمیق فرهنگی واجتماعی دارد
💠دکترنازک تبار در دومین یادواره شهدای منتسب به خانواده کارکنان دانشگاه پیام نور مازندران عنوان کرد؛

برگزاری یادواره های شهدا تاثیرگذاری عمیق فرهنگی واجتماعی دارد
💠به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نوراستان مازندران ،دکترحسین نازک تبار سرپرست دانشگاه پیام نور مازندران در دومین یادواره شهدای منتسب به خانواده کارکنان دانشگاه پیام نور مازندران که روز پنج شنبه ۲۷بهمن۱۴۰۱ درمرکزمحمودآبددبرگزارشد،
با تسلیت سالروز شهادت حضرت امام موسی کاظم(ع)،
برگزاری دومین یادواره شهدای خانواده دانشگاه پیام نور استان مازندران را گرامی داشت و‌تصریح کرد:

💠شهدای عزیزمان درس فداکاری، ایثار و شجاعت را آموختند و امروز آسایش و امنیت در جامعه را مدیون فداکاری و از خودگذشتگی های شهدای والامقام و ایثارگران هستیم.

💠وی افزود:دبیرخانه یادواره در سال ۱۴۰۰ توسط مدیران  فرهنگی استان و مرکز ساری راه اندازی شد.
💠دکترنازک تبار بابیان اینکه اولین یادواره در مرکز ساری درسال گذشته برگزار  شد،اظهارداشت:
افتخار این داشتیم که سال گذشته با همت همین عزیزان شهید خوشنام در مرکز ساری تشییع و تدفین شود.

💠سرپرست دانشگاه پیام نورمازندران هدف از برگزاری یادواره شهدارا تاثیرگذاری اجتماعی- فرهنگی در جامعه؛ وحدت، انسجام و همبستگی ملی ،ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در بین جوانان و دانشجویان و انتقال  فرهنگ شهادت به نسل جدید برشمرد.
💠وی افزود:دانشگاه پیام نور مازندران در کنار علم آموزی یک وظیفه دیگر را برای خود لحاظ کرده و آن هم تجلیل از شهدای عزیز و خانواده محترم آنان که این حداقل کاری است که انجام می دهیم.
◀️پنجشنبه۲۷بهمن۱۴۰۱
💠روابط عمومی دانشگاه پیام نوراستان ماندران