فرهنگی

💠به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نوراستان مازندران،در آغاز  ورود به چهل و پنجمین سال از پیروزی انقلاب شکوهمنداسلامی ایران، دکترعلی کریمی فیروزجایی نماینده مردم بابل و عضوهیات رییسه مجلس شورای اسلامی به اتفاق دکتر نازک تبارسرپرست دانشگاه پیام نوراستان مازندران با خانواده معزز شهید والامقام محمد اسماعیل منعمی امیری  درروز یکشنبه ۲۳بهمن ۱۴۰۱ دیدار کردند.
💠دراین دیدار دکتر حامد فاضلی مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و‌نوجوانان استان ، دکتر لحمیان سرپرست دانشگاه علمی و کاربردی مازندران ،حجت الاسلام باباییان امام جمعه شهرامیرکلا حضورداشتند.دراین دیدارلوح تقدیر و هدیه به  حاج محمدرضا منعمی پدربزرگوارشهیدمحمداسماعیل منعمی اهداگردید.

◀️دوشنبه ۲۴بهمن ۱۴۰۱
💠روابط عمومی دانشگاه پیام استان مازندران