فرهنگی

دکترنازک تبار درنشست با مسئولین بسیج دانشجویی دانشگاه پیام مازندران عنوان کرد؛ برگزاری اردوی راهیان نور تاثیرات فرهنگی و اجتماعی ارزنده ای برای دانشجویان و آحادجامعه دارد
💠دکترنازک تبار درنشست با مسئولین بسیج دانشجویی دانشگاه پیام مازندران عنوان کرد؛

💠به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان مازندران ،دکترحسین  نازک تبار سرپرست دانشگاه پیام نور مازندران با بیان اینکه برگزری اردوهای راهیان نور اثرگذاری اجتماعی و فرهنگی بر جامعه به ویژه دانشجویان و جوانان دارد،تصریح کرد:تمام تلاشمان این است که اردوی راهیان نور امسال نیز با برنامه ریزی مناسب انجام  بگیرد.
وی که درنشست با مسئولین بسیج دانشجویی مراکز و واحدهای این دانشگاه که درروزدوشنبه ۵دی ۱۴۰۱ درساری برگزارشد،اظهارکرد: تمام تلاشمان این است از طرفیت و توانمندی های بسیج دانشجویی و انجمن های علمی در توسعه دانشگاه استفاده شود.

💠امیر سادات کرمی مسئول بسیج دانشجویی سپاه کربلای مازندان دراین نشست تاکید کرد: دانشگاهیان در برگزاری اردوی راهیان نور تدابیری اتخاذ کنند تا از تمام داوطلبان استفاده شود.
وی ادامه داد:با مسئولین بسیج دانشجویی جلسات مستمر برگزار شود و سقف بودجه برای بخش فرهنگی  نیزمشخص شود.

💠حجت الاسلام و المسلمین علی نامدار مسئول دفترنهادنمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاههای پیام نور مازندران گفت: اردوی راهیان نور نقش مهمی درتعالی بخشی،معرفت افزایی و تبیین حقایق دوران دفاع مقدس دارد.

💠وی اظهارداشت :با برگزاری اردوهای جهادی و پیشرفت می توانیم سازنده باشیم.
 حجت الاسلام و المسلمین نامدار برحضور موثرو مشارکت گسترده تر دانشگاهیان در برنامه های فرهنگی دانشگاه تاکید کرد.
💠 دراین نشست مهندس منعمی مدیرفرهنگی و‌دانشجویی دانشگاه پیام نور مازندران نیز گزارشی از اقدامات و برنامه ریزی های این دانشگاه درزمینه برگزاری اردوهای راهیان نور ارایه داد.

درادامه هریک از مسئولین بسیج دانشجویی نقطه نظرات و دیدگاه های خود را بیان کردند.

◀️دوشنبه ۵ دی ۱۴۰۱
💠روابط عمومی دانشگاه پیام نوراستان مازندران