فرهنگی

معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی خبر داد: برگزاری پنجمین جشنواره سراسری دانشجویی فناوری نانو دانشگاه پیام نور در اسفندماه

.

معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی گفت: پنجمین جشنواره سراسری دانشجویی ترویج فناوری نانو دانشگاه پیام نور، چهارم اسفند ماه سال جاری به همت اداره کل امور دانشجویان، به صورت مجازی و به میزبانی دانشگاه پیام نور استان خراسان رضوی برگزار می‌شود.
به گزارش روابط عمومی، دکتر حیدر جهان بخش افزود: شناسایی و معرفی استعدادهای فعال در زمینه های فناوری نانو دانشگاه پیام نور، ترویج فرهنگ فناوری نانو، فراهم آوردن بستری مناسب برای همکاری و فعالیت در این حوزه، حمایت های مادی و معنوی از برگزیدگان جشنواره از مهمترین اهداف این جشنواره است.
وی با عنوان اینکه دانشجویان می‌توانند از دهم آذر ماه لغایت دهم دی ماه (سال جاری) با مراجعه به سایت conference.pnu.ac.ir/khrazavi-nanopnu نسبت به ثبت نام و ارسال آثار خود اقدام کنند، اظهار داشت: این جشنواره در محورهای؛ کاربرد فناوری نانو در علوم پایه، فنی مهندسی، علوم پزشکی و داروسازی، محیط زیست، علوم کشاورزی، علوم دامی و دامپزشکی، علوم انسانی، هنر و معماری برگزار می شود و ارائه آثار نیز در قالب مقاله، پایان‌نامه و طرح پژوهشی، اختراع و ایده‌های فناورانه، تالیف و ترجمه کتاب و انتخاب نهادهای ترویجی برتر خواهد بود.