دیدار نوروزی دکتر نازک تباررییس دانشگاه پیام نور استان مازندران با کارکنان دانشگاه پیام نور واحد بهنمیر اعلام کرد مرکز نوآ‌وری در واحد بهنمیر راه اندازی می شود
💠دکتر نازک تباررییس دانشگاه پیام نور استان مازندران در دیدار نوروزی با کارکنان  دانشگاه پیام نور واحد بهنمیر اعلام کرد:
مرکز نوآ‌وری در واحد بهنمیر راه اندازی می شود

💠به گزارش روابط عمومی دانشگاه ؛دکتر نازک تباررییس دانشگاه پیام نور استان مازندران  صبح روز دوشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۳۰ در دیدار نوروزی با کارکنان دانشگاه پیام نور واحد بهنمیر ضمن تبریک حلول سال نو و آرزوی قبولی طاعات و عبادات همکاران دانشگاهی از زحمات دکتر رضا رستگار روشن رئیس پیشین این واحد دانشگاهی قدردانی کرد.

💠 وی بر ضرورت توسعه رشته‌های روانشناسی و مددکاری اجتماعی در این واحد تاکید کرد.
 💠دکترنازک تبار با اشاره به نامگذاری سال جدید به نام سال "جهش تولید با مشارکت مردم" از راه اندازی مرکز نوآوری در واحد بهنمیر خبر داد.
 💠رئیس دانشگاه پیام نور استان مازندران خواستار تقویت  توسعه زیرساخت ها وحمایت از برنامه ها و اقدامات فرهنگی اجتماعی در سطح این دانشگاه شد.
◀️دوشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۳ 💠روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان مازندران