دکتر سیدشمس الدین حسینی نماینده مردم شریف رامسر، تنکابن و عباس آباد در مجلس شورای اسلامی در آیین نودانشجویان دانشگاه پیام نور مرکز رامسر عنوان کرد؛ دانشگاه پیام نور ماموریت منحصر به فرد دارد و باید به رسالت خودش آموزش ترکیبی، آموزش باز و آموزش از راه دور ادامه دهد
💠دکتر سیدشمس الدین حسینی نماینده مردم شریف رامسر، تنکابن و عباس آباد در مجلس شورای اسلامی در آیین نودانشجویان دان دانشگاه پیام نور مرکز رامسر عنوان کرد؛
دانشگاه پیام نور ماموریت منحصر به فرد دارد و باید به رسالت خودش آموزش ترکیبی، آموزش باز و آموزش از راه دور ادامه دهد.

💠دکتر نازک تبار رییس دانشگاه پیام نور استان مازندران؛
دانشگاه پیام نور نقش مهمی در توسعه اجتماعی- فرهنگی شهرستان دارد

💠 به گزارش روابط عمومی دانشگاه، آیین نو دانشجویان دانشگاه پیام نور مرکز رامسر روز شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۲ با حضور دکتر سید شمس‌الدین حسینی نماینده مردم تنکابن، رامسرو عباس‌آباد در مجلس شورای اسلامی، دکتر حسین نازک تبار رئیس دانشگاه پیام نور مازندران، ابراهیم شیرود عشوریان فرماندار شهرستان رامسر،شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر کتالم،  مهدی ولیزاده مدیر مالی، هوشنگ بازگیر سرپرست امور اداری ، دکترلیلا خان محمدی  مدیر نظارت و ارزیابی و تضمین کیفیت  دانشگاه پیام نور  استان مازندران، دکترشورمیج رییس دانشگاه پیام نور رامسر، شماری از اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان این مرکز دانشگاهی برگزار شد.

در ابتدای مراسم  دکتر نازک تبار رییس دانشگاه پیام نور مازندران با تقدیر و تشکر از رییس و همکاران مرکز رامسر ،از زحمات ارزشمند دکتر حسینی نماینده مردم تنکابن و رامسر و عباس آباد در مجلس شورای اسلامی در تخصیص بودجه و حمایت از دانشگاه پیام نور در آمایش و ساماندهی قدردانی کرد.
💠وی اظهار داشت؛ دانشگاه پیام نور رسالت خودش را با پشتکار و تلاش همکاران با قوت انجام می دهد.از دانشجویان انتظار می رود در فعالیت های فرهنگی و اجتماعی با همکاری بسیج دانشجویی و انجمن های علمی مشارکت جدی داشته باشند.
💠وی گفت :دانشگاه پیام نور نقش مهمی در توسعه اجتماعی- فرهنگی شهرستان ها دارد و تمام تلاش مان این است اکوسیستم کسب و کار را با رویکردهای اجتماعی- فرهنگی در استان عملیاتی کنیم.
💠دکتر شمس الدین حسینی، نماینده مردم شهرستان های رامسر، تنکابن و عباس آباد در مجلس شورای اسالامی  تصریح کرد:
دانشگاه پیام نور ماموریت های منحصر به فرد دارد و باید به رسالت خودش آموزش ترکیبی، آموزش از راه دور و آموزش باز ادامه دهد.
💠وی تاکید کرد :دانشگاه پیام نور باید در تولید علم و اشتغال زایی نقش آفرینی کند.
💠دکترحسینی با بیان اینکه
شخصیت های علمی زیادی در پیام نور استان مازندران وجود دارد من با دانشگاه پیام نور از قدیم آشنا هستم و می خواستم اینجا استخدام بشوم ولی به یک نوعی نشد،گفت: البته دو سال هئیت علمی پیام‌ نور هم بودم کاری تحقیقی و پژوهشی انجام می دادم.
💠وی افزود: دانشجویان باید بیشتر علاقمندی خود را بیشتر کنند .

💠نماینده مردم تنکابن ،رامسر و عباس آباد درمجلس شورای اسلامی  با اشاره به اینکه دانشگاه پیام نور در جای خود باقی می ماند و بحث انحلال ،ادغام و تجمیع درسایر دانشگاههای دولتی  موضوعیت ندارد ،اظهاداشت:امسال درلایحه بودجه ۷۳۰ میلیارد تومان به دانشگاه پیام نور تزریق کردیم و بعضی از شهر ها و استان هارا جداگانه هم کمک کردیم .
💠وی بابیان اینکه امسال هم برخی از مراکز و واحدهای دانشگاه زیان ده هستند ، چون شهریه کمی از دانشجویان می گیرند و با این مقدارشهریه، اداره کردن دانشگا‌ه خیلی سخت است ،گفت: این درحالی است  که دبیرستان های غیر انتفاعی بالای ۲۵ میلیون تومان از هر دانش آموز شهریه  می گیرند پس دانشگاه راه  مشکلی  پیش رو دارد.
💠وی از تمام اساتید و کارکنان و دست‌اندرکاران دانشگاه  که با این شرایط دارند دانشگاه را اداره می کنند، تشکر کرد.
💠دکترحسینی ازداانشجویان خواست سعی کنند انتخاب درست داشته باشند وبه حال و آینده توجه عمیق و دقیق داشته باشند.
دراین مراسم دکتر محمد شورمیج رییس  دانشگاه پیام نور مرکز رامسر گزارشی از آخرین وضعیت آموزشی، پژوهشی ،علمی و فرهنگی این مرکز دانشگاهی را ارائه کرد.

◀️شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۲
💠روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان مازندران