💠در بازدید دکتر سلطانی احمدی معاون حقوقی، مجلس و هماهنگی اموراستانها دانشگاه پیام نور  از دانشگاه پیام نور واحد بهنمیر اعلام شد ۹ مرکز و واحد دانشگاه پیام نور در مازندران، مطابق سند آمایش عالی به فعالیتشان ادامه می دهند و واحد بهنمیر نیز با قوت به فعالیت خودش ادامه می دهد.
💠به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر  مجتبی سلطانی احمدی معاون حقوقی، مجلس و هماهنگی اموراستانها دانشگاه پیام نور به همراه دکتر حسین نازک تبار رییس دانشگاه پیام نور استان مازندران، صبح روز شنبه ۶ آبان ۱۴۰۲  از دانشگاه پیام نور واحد بهنمیر بازدید کردند.

💠دکتر سلطانی احمدی با اشاره به تهیه و تدوین  برنامه آمایش مراکز و واحدها در سطح کشور بیان داشت: طبق سند آمایش، دانشگاه پیام نور واحد بهنمیر با قوت به فعالیت های خودش ادامه می دهد.

💠معاون حقوقی، مجلس و هماهنگی امور استانها دانشگاه پیام نور با بیان اینکه مقوله آمایش مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور و سایر موسسات آموزش عالی از مصوبات قطعی  شورای عالی انقلاب فرهنگی است و محدود به دانشگاه پیام نور نیست  گفت: براساس ۹ حوزه انتخابیه و نیازهای بومی- منطقه ای در مازندران، ۹ مرکز/ واحد تعریف و تصویب شده است و به عبارتی به فعالیتشان ادامه می دهند.
وی گفت: در راستای اجرایی شدن سند آمایش عالی مراکز و واحدها، کار ویژه های دانشگاه پیام نور و ماموریت های این دانشگاه برای مسئولین شهرستانی  تشریح  و تبیین می شود.
💠دکتر سلطانی احمدی یادآور شد: کارکنان دغدغه امنیت شغلی نداشته باشند و املاک دانشگاه با اولویت سنجی مراکز/ واحدها ساماندهی می شود.
💠وی همچنین از تلاش ها و اقدامات موثر و همکاری های سازنده در زمینه تدوین سندآمایش و حمایت های بودجه ای  دکتر باقرزاده نماینده مردم شهرستان های بابلسر و فریدونکنار
در مجلس شورای اسلامی قدردانی کرد.

💠دکتر حسین نازک تبار رییس دانشگاه پیام نور مازندران با ابراز قدردانی از همت و تلاش مضاعف دکتر سلطانی احمدی در تدوین سند آمایش دانشگاه، اظهار داشت:
دانشگاه پیام نور واحد بهنمیر از ظرفیت و توانمندی بالایی در سطح حوزه انتخابیه شهرستان های بابلسر و‌ فریدونکنار برخوردار است و تمام تلاش مان اینست که ساماندهی ها با اولویت توسعه دانشگاه انجام شود.

💠 در این بازدید، دکتر رضا رستگار روشن رییس دانشگاه پیام نور واحد بهنمیر گزارشی از آخرین وضعیت این واحد دانشگاهی را ارائه کرد.

💠قلی پور باقری فرماندار بابلسر: رویکرد جدی دانشگاه  پیام نور بایستی توسعه وتقویت مراکز بین الملل  باشد.

در ادامه این بازدید، دکتر سلطانی احمدی  و دکتر نازک تبار با حجت الاسلام والمسلمین موسی زاده امام جمعه بهنمیر دیدار و گفتگو کردند.
💠دکتر سلطانی احمدی معاون حقوقی، مجلس و هماهنگی امور استانها در ادامه بازدید خود از واحدهای دانشگاه مستقر در حوزه انتخابیه شهرستان های بابلسر و‌ فریدونکنار با مجتبی قلیپور باقری فرماندار شهرستان بابلسر دیدار و‌گفتگو‌ کرد.
💠در این دیدار که دکتر نازک تبار رییس دانشگاه پیام نور مازندران و دکتر رستگار روشن رییس واحد بهنمیر حضورداشتند، دکتر  مجتبی سلطانی احمدی  سیاست ها و برنامه های راهبردی دانشگاه پیام نور درراستای ارتقای کیفی فعالیت ها و اجرای سند آمایش عالی را تشریح کرد.

💠مجتبی قلیپورباقری فرماندار بابلسر با بیان اینکه دانشگاه پیام نور مجموعه مهم و اثرگذاری برای   قاطبه  اقشار مردم است، اظهار داشت: توسعه رشته ها بایستی متناسب با نیازهای منطقه و تاثیرگذار در فرایند توانمندسازی و کسب و کار دانش آموختگان باشد.
💠وی از مسئولین وزارت علوم و دانشگاه پیام نور خواست تا تکلیف دانشگاه پیام نور هادی شهر را مشخص کنند.

💠قلیپور باقری تاکید کرد: باید هدف گذاری  و‌  سیاستگذاری دانشگاه در ابعاد مختلف کاملا مشخص بوده و رویکرد  دانشگاه پیام نور نیز توسعه مراکز بین الملل باشد.

🗓 شنبه ۶ آبان ماه ۱۴۰۲

💠روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان مازندران