در بازدید دکتر سلطانی احمدی معاون حقوقی، مجلس و هماهنگی امور استانها دانشگاه پیام نور از دانشگاه پیام نور مرکز بهشهر اعلام کرد؛ آمایش آموزش عالی، طرح ملی و از پشتوانه حاکمیتی برخوردار است.
💠در بازدید دکتر سلطانی احمدی معاون حقوقی، مجلس و هماهنگی امور استانها دانشگاه پیام نور  از دانشگاه پیام نور مرکز بهشهر اعلام کرد؛

آمایش آموزش عالی، طرح ملی و از پشتوانه حاکمیتی برخوردار است.

💠به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر  مجتبی سلطانی احمدی معاون حقوقی، مجلس و هماهنگی اموراستانها دانشگاه پیام نور به همراه دکتر حسین نازک تبار رییس دانشگاه پیام نور استان مازندران و دکتر لیلا خان محمدی مدیر نظارت و ارزیابی استان ، صبح روز یک شنبه ۷ آبان ۱۴۰۲  از دانشگاه پیام نور مرکز بهشهر بازدید کردند.

💠دکتر سلطانی احمدی با اشاره به تهیه و تدوین  برنامه آمایش مراکز و واحدها در سطح کشور بیان داشت: طبق سند آمایش، دانشگاه پیام نور دانشگاهی باز و درقالب آموزش از راه دور و ترکیبی عمل می کند و مرکز بهشهر به خاطر سابقه و قدمت طولانی در کشور و ریشه دار بودن، از مراکز مهم آموزش عالی کشور است.

💠معاون حقوقی، مجلس و هماهنگی امور استانها دانشگاه پیام نور بر ضرورت ارتقای دانشگاه در سطوح بین الملل  تاکید کرد.
وی گفت: در راستای اجرایی شدن سند آمایش عالی مراکز و واحدهای دانشگاهی کشور تعداد ۲۱۸۳ مرکز اموزش عالی و موسسه پژوهشی و دانشگاهی بایستی به ۶۳۰ مرکز کاهش یابند.
💠وی همچنین از تلاش ها و اقدامات موثر و همکاری های سازنده در زمینه تدوین سند آمایش و حمایت های بودجه ای  دکتر شریعتی نماینده مردم شهرستان های بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی قدردانی کرد.

💠دکتر حسین نازک تبار رییس دانشگاه پیام نور مازندران با ابراز قدردانی از همت و تلاش مضاعف دکتر سلطانی احمدی در تدوین سند آمایش دانشگاه، اظهار داشت:
دانشگاه پیام نور مرکز بهشهر به عنوان یکی از مراکز مهم دانشگاهی در شرق استان از مراکز برخوردار در حوزه های نیروی انسانی و فضای فیزیکی است و تمام تلاش مان اینست که توسعه رشته های با نیازهای بومی- محلی دانشگاه انجام شود.

💠 در این بازدید، دکتر علی عسکری رییس دانشگاه پیام نور مرکز بهشهر گزارشی از آخرین وضعیت این مرکز دانشگاهی را ارائه کرد.

💠همچنین، دکتر سلطانی احمدی معاون حقوقی، مجلس و هماهنگی امور استانها در ادامه بازدید خود از مراکز و واحدهای دانشگاه مستقر در حوزه انتخابیه شهرستان های بهشهر،نکا و‌ گلوگاه با علی اصغر  میرزایی فرماندار شهرستان بهشهر دیدار و‌ گفتگو‌ کرد.

💠در این دیدار که دکتر نازک تبار رییس دانشگاه پیام نور مازندران، دکترخان محمدی مدیر ناتک  و دکتر عسکری رییس مرکز بهشهر حضور داشتند، دکتر  مجتبی سلطانی احمدی، سیاست ها و برنامه های راهبردی دانشگاه پیام نور را در راستای ارتقای کیفی فعالیت ها و اجرای سند آمایش عالی تشریح کرد.

💠علی اصغر میرزایی فرماندار بهشهر با بیان این که دانشگاه پیام نور مجموعه مهم و اثرگذاری برای اقشار مختلف مردم به ویژه طبقه ضعیف و محرومان جامعه است، اظهار داشت: تلاش می کنیم تا دانشگاه پیام نور مرکز بهشهر تقویت شود و  آمادگی داریم برای پیشرفت دانشگاه همکاری کنیم.

🗓 یک شنبه ۷آبان ماه ۱۴۰۲

💠روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان مازندران