💠دکترآرش کاکو لاریمی به عنوان سرپرست  دانشگاه پیام نور واحد جویبار معرفی شد

💠به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان مازندران ،پیش ازظهر روز دوشنبه ۸ اسفند ۱۴۰۱ در مراسمی دکتر" آرش کاکو لاریمی " به عنوان سرپرست دانشگاه پیام نور واحد جویبار معرفی شد.

💠دکتر شهرام ملانیا جلودارمعاون اجرایی  دانشگاه پیام نور مازندران در این آیین اعیاد شعبانیه  را  تبریک گفت و از زحمات ارزشمند همه همکاران  ساعی ،خدوم و زحمتکش این واحد دانشگاهی تشکر و قدردانی نمود.
وی از شهرستان جویبار به عنوان مهد ورزش،نشاط اجتماعی ، خطه صنعت و کشاورزی یاد کرد و با اشاره به استقراردانشگاه پیام نور دراین شهر افزود:خوشبختانه این واحددانشگاهی از واحدهای موفق  بوده و انتظار می رود در دوره جدید با وحدت،همدلی مردم و مسئولین محلی ،زمینه های ارتقاء و‌ پیشرفت این دانشگاه بیش از پیش فراهم شود.
💠وی با قدردانی اززحمات سه ساله و پنج ماه دکترولیان دراین واحد دانشگاهی تصریح کرد:دکترکاکولاریمی سرپرست جدید دانشگاه پیام نور واحد جویبار از فرهیختگان دانشگاهی شهرستان جویبار بوده و دارای تجربیات مفیدکاری درسطح دانشگاه پیام نور استان بوده است.
💠دکترحمید ولیان  رییس پیشین دانشگاه پیام نور واحد جویبار نیزضمن ابرازخرسندی از انتصاب دکترکاکو لاریمی ،توفیقات حاصله  ۳۸ ماهه خود را مدیون و مرهون زحمات و همکاری های تنگاتنگ همکاران علمی و اداری،روسای ادوار استان و مدیران ستادی استان عنوان کرد.
💠دکتر آرش کاکولاریمی سرپرست دانشگاه پیام نور واحدجویبار نیز با ابرازخشنودی ازاینکه توفیق خدمتگزاری به مردمانم شهر ودیارم را ،پیداکرده ام ،اززحمات دکترولیان ابراز قدرانی کرد و برضرورت کارگروهی و جمعی درراستای پیشبرد اهداف سازمانی تاکیدکرد.
💠وی همچنین ازحسن اعتماد دکترنازک تبار در اعطای این مسئولیت و منصب تشکر کرد.
وی استفاده ازظرفیت خیرین و گسترش رشته ها و توسعه تحصیلات تکمیلی،ساماندهی نیروی انسانی و تسریع در تعیین تکلیف  ساختمان نیمه تمام  را ازمهم ترین برنامه های کاری خود دردوره جدید برشمرد.
💠درپایان این مراسم با اهدای لوح تقدیر ازسوی رییس استان ازدکتر ولیان تجلیل شد.
💠دکترآرش کاکولاریمی سرپرست جدید دانشگاه پیام نور واحد جویبار  متولد۱۳۵۴ روستای "لاریم"  شهرستان جویبار،دارای دکتری منابع طبیعی و عضو هیات علمی گروه کشاورزی دانشگاه پیام‌نور واحد رینه لاریجان است.
💠دراین مراسم،دکتر داود درویشی مدیرنظارت و ارزیابی  ، دکتر حسین برزگر مدیرروابط عمومی دانشگاه پیام نوراستان مازندران،دکتر نوری مدیر مرکز نوآوری ،اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه پیام نور واحد جویبار حضورداشتند.

🗓️دوشنبه ۸اسفند ۱۴۰۱
💠روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان مازندران