دو خبر از مرکز بهشهر؛ برگزاری نشست مشترک با مسئولین سازمان های شهرستان بهشهر به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان مازندران به نقل از روابط عمومی مرکز بهشهر، نشستی با حضور دکتر محمدرضا جمالی رئیس این مرکز، شهردار و رئیس شورای شهرهای بهشهر، گلوگاه وخلیل‌شهر در دفتر ریاست دانشگاه تشکیل گردید . محور بحث در جلسه بیان زمینه های همکاری و اجرای طرح کو آپ و بررسی نیازها و چگونگی پیگیری رفع  موانع ومشکلات موجود بود. دکتر جمالی در این نشست از اعلام آمادگی اداره آموزش های آزاد دانشگاه پیام نور بهشهر جهت برگزاری کلاس‌های آموزشی موردنیاز شهرداری‌ها خبر داد.
بر اساس این گزارش دکتر جمالی  با رئیس اداره آموزش و پرورش در خصوص  برگزاری کارگاه‌ها و کلاس‌های آموزشی ازسوی اداره آموزش های آزاد دانشگاه پیام نور بهشهر برای دانش آموزان شهرستان بهشهر وحومه، نشست دیگری نیز داشت.