اخبار



دیدار دکترنازک تبار رییس دانشگاه پیام نورمازندران با فرماندار جدید شهرستان بابلسر دیدار دکترنازک تبار رییس دانشگاه پیام نورمازندران با فرماندار جدید شهرستان بابلسر
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، دکتر حسین نازک تبار رییس دانشگاه پیام نور مازندران به همراه دکتر کریم سلیمانی رییس پارک علم و فناوری مازندران، با حضور در فرمانداری بابلسر با قربان علی ولی‌زاده بورا فرماندار جدید این شهرستان دیدار و در خصوص مهم‌ترین مسایل آموزش عالی بحث و تبادل نظر کردند.
بر اساس این گزارش، در این دیدار روز پنج شنبه ۱۳ دی ۱۴۰۳ برگزار شد، دکتر نازک تبار ضمن تبریک انتصاب فرماندار جدید بابلسر، به معرفی دانشگاه پیام نور مازندران، توانمندی‌ها، موفقیت‌ها و دست‌آوردهای آن در طی چند سال اخیر پرداخت و با تشریح آخرین وضعیت دانشگاه پیام نور واحد هادی شهر به‌عنوان مرکز آموزش عالی دولتی واقع در این شهرستان، ابراز امیدواری کرد همکاری بین دولت، دانشگاه و جامعه در حوزه‌های موردنیاز منطقه به‌صورت هدف‌مند و سازمان‌یافته عملیاتی شود.
وی همچنین بر ضرورت توسعه و گسترش مرکز رشد و استقرارواحدفناور و شرکت های دانش بنیان باهمکاری پارک علم و فناوری استان در این واحد دانشگاهی تاکید و خواستار حمایت مسئولین شد.
قربانعلی ولیزاده بورا سرپرست فرمانداری شهرستان بابلسر نیز از آمادگی دولت برای حمایت از طرح‌های توسعه‌ای و گسترش مراکز رشد در این واحد دانشگاهی خبر داد.
پنجشنبه ۱۳ دی ۱۴۰۳
روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان مازندران
 
امتیاز دهی
 
 

بيشتر