افتتاح هشتمین نمایشگاه فن بازار و دستاوردهای شرکت های دانش بنیان استان مازندران در دانشگاه پیام نور ساری

💠 به گزارش روابط عمومی دانشگاه ،هشتمین فن بازار و نمایشگاه دستاوردهای شرکت های فناور و دانش بنیان استان مازندران همزمان با بیست و بیست و چهارمین هفته پژوهش و فناوری استان مازندران با حضور سید عباس حسینی مدیر کل هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران و  دکترفتح الله پور کامی ریس سازمان مدیریت برنامه‌ریزی استان مازندران،  دکتر دکتر قربانعلی نعمت‌زاده رئیس پارک علم و فناوری مازندران ،دکتر حسین نازک تبار رئیس دانشگاه پیام نور مازندران و دکتر بابک مومنی سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران روز یکشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۲ در سالن  شهید مدافع حرم  حسن رجایی فر در دانشگاه پیام نور مرکز ساری برگزار شد.
 💠در این دوره از نمایشگاه بیش از ۵۰ فناور از بخش‌های خصوصی، مراکز آموزش عالی وموسسات پژوهشی و دستگاههای اجرایی استان شرکت کردند.
💠برگزاری کارگاه های آموزشی و انتقال تجربیات کسب و کار های پیشرو و مشاوره های تخصصی از از برنامه‌های جنبی این نمایشگاه می‌باشد.
 💠ساعت بازدید  از نمایشگاه ۹ صبح الی ۱۶ عصر اعلام شده است.

◀️یکشنبه ۱۲ آذر۱۴۰۲
 روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان مازندران