درآخرین جلسه شورای نظارت و ارزیابی دانشگاه پیام نور مازندران درسال ۱۴۰۱ به ریاست دکتر نازک تبار صورت گرفت؛ تشکیل کارگروه پنجگانه شورای نظارت و ارزیابی استان
💠درآخرین جلسه شورای نظارت و ارزیابی دانشگاه پیام نور مازندران درسال ۱۴۰۱ به ریاست دکتر نازک تبار صورت گرفت؛
تشکیل کارگروه پنچگاه شورای نظارت و ارزیابی استان
💠*دکتر قنبری مله معاون مدیرکل نظارت و ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه پیام نور ؛
فعالیت ها و اقدامات دانشگاه پیام نوراستان مازندران رو به جلو و خوب است

💠*دراین جلسه از زحمات دکترعلی اکبر رزاقی ،کارشناس شورا و همکاربازنشسته دانشگاه  قدردانی شد

💠به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان مازندران،درآخرین جلسه شورای نظارت،ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه پیام نوراستان مازندران که روز چهارشنبه ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ در دفتر ریاست استان در ساختمان ۱۵خرداد و به ریاست دکتر حسین نازک تبار سرپرست دانشگاه پیام نور مازندران و با حضور دکتر زهرا قنبری مله معاون اداره کل نظارت ،ارزیابی و تضمین کیفیت سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور برگزارشد،دکترداود درویشی سلوکلایی مدیر  نظارت ،ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه پیام نور مازندران  گزارشی از  آخرین وضعیت آموزشی ،فرهنگی و ... مراکز واحدها و روند کاری دانشگاه را تشریح کرد.

💠دکتر نازک تبار سرپرست دانشگاه پیام نور مازندران نیزباقدردانی از زحمات اعضای شورا اظهارداشت:  ایجاد و تشکیل کارگروه های مختلف درشورای  نظارت،ارزیابی این استان می تواند زمینه های لازم برای تحقق اهداف و برنامه ها و سیاست های شورا را فراهم سازد.
💠وی افزود:خوشبختانه با وفاق و خرد جمعی و همکاری همه بخش ها، تمام تلاش و سعی براین  است که  فعالیت های مختلف این دانشگاه پیشرفت دوچندانی پیدا کند.
💠وی همچنین با قدردانی اززحمات چندین ساله دکتر علی اکبررزاقی کارشناس دفتر نظارت و ارزیابی استان از ایشان به عنوان همکاری اخلاق گرا و با مسئولیت یاد کرد.
💠دکتر زهرا قنبری مله معاون مدیرکل نظارت و ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه پیام نور مازندران بر ضرورت کیفی کردن فعالیت ها در دانشگاه تاکید کرد و گفت :جهت گیری برنامه ها و اقدامات صورت گرفته دردانشگاه پیام نور  استان مازندران، خوب و روندی  روبه جلو است .
💠وی بر ضرورت متمرکزشدن برنامه ها و کوچک سازی بخش های مختلف دانشگاه تاکید کرد.

💠در این جلسه  کارگروه های پنجگانه به شرح ذیل تشکیل شد:
کارگروه آموزشی به ریاست دکتر صابر قاسم پور،کارگروه منابع انسانی به ریاست دکتر مرتضی سیاووشی، کارگروه مالی به ریاست دکتر داود درویشی،کارگروه فرهنگی به ریاست دکتر مجید شیرزاد و  کارگروه عمرانی به ریاست دکتر لیلا خان محمدی.
◀️چهارشنبه ۲۴ اسفند۱۴۰۱
💠روابط عمومی دانشگاه پیام نوراستان مازندران