برگزیده ها

تاريخ آزمون های آزمايشي و راهنماي تصويري شركت در آزمون هاي دروس عمومي اطلاعيه مهم برگزاري آزمون پايان ترم دروس عمومي اطلاعيه مهم برگزاري آزمون پايان ترم دروس عمومي
 با توجه به برگزاری آزمون پايان ترم دروس عمومی به صورت متمرکز به شیوه آنلاین غیرحضوری توسط مرکز سنجش و آزمون سازمان مركزي دانشگاه، برگزاری رزم آزمون دروس عمومی به منظور آشنایی دانشجویان با محیط نرم افزار آزمون مجازی الزامی است؛ از اینرو کلیه دانشجویانی که در این ترم دروس عمومی را اخذ نموده‌اند مجاز به شرکت در این رزم آزمون می‌باشند.

نكته1: شركت در رزم آزمون براي دانشجوياني كه در اين نيمسال درس عمومي اخذ نموده اند الزامي مي باشد.

نكته2: رزم آزمون در واقع همان آزمون آزمايشي جهت آشنايي با سامانه و نحوه پاسخگويي به سوالات مي باشد.

نكته3: سوالات آزمون آزمايشي هيچ ارتباطي با آزمون پايان ترم شما ندارد و نمره اي براي شما ثبت نخواهد شد.

1. رزم آزمون دروس عمومی در تاریخ‌های ذیل برگزار خواهد شد.

ردیف عنوان آزمون تاریخ آزمون ساعت
1 رزم آزمون اول 15 آذرماه 1401 13
2 رزم آزمون دوم 22 آذرماه 1401 13
3 رزم آزمون سوم 4 دی‌ماه 1401 13
4 رزم آزمون چهارم 11 دی‌ماه 1401 13
  1. آدرس سامانه آزمونی مرکز سنجش و آزمون دانشجویان https://edu.pnu.ac.ir  می‌باشد.
  2. از تاریخ اولین رزم آزمون تا شروع امتحانات دروس عمومی سامانه برای دانشجویان جهت بررسی دروس عمومی و نیز صحت نام کاربری و کلمه عبور آماده بهره برداری است.
  3. جهت ورود به سامانه رزم آزمون، نام کاربری : شماره دانشجویی و رمز عبور: کد ملی ثبت شده در سامانه گلستان می‌باشد.
*  نام کاربری و رمز عبور دانشجویان اتباع شماره دانشجویی است.
* با توجه به اینکه کد ملی ثبت شده در سامانه گلستان به عنوان رمز عبور در نظر گرفته شده است، در صورتیکه کد ملی ثبت شده در سامانه گلستان بنا بر ادعای دانشجو اشتباه می‌باشد در اسرع وقت نسبت به اصلاح آن اقدام نماید.

نكته4: تاريخ هاي جديد آزمون پايان ترم دروس عمومي در سامانه گلستان ثبت شده و از طريق گزارش423 قابل رويت مي باشد.

نكته5: ملاك نهايي تاريخ امتحانات گزارش 428 سيستم گلستان يا همان كارت آزمون امتحانات پايان ترم مي باشد كه از تاريخ 15 آذر از طريق سيستم گلستان قابل چاپ مي باشد( چاپ كارت آزمون مي بايست توسط خود دانشجو انجام پذيرد و به همراه داشتن آن براي شركت در آزمون حضوري الزامي باشد ).