توسط دانشجویان دانشگاه پیام نور مرکز آمل صورت گرفت؛ بازدید از مرکز توانبخشی و نگهداری معلولین ذهنی فجر آمل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان مازندران و به نقل از روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز آمل، دانشجویان دانشگاه پیام نور مرکز آمل از موسسه خیریه توانبخشی و نگهداری معلولین ذهنی فجر آمل بازدید بعمل آوردند و با اهداء گل و شیرینی ضمن عرض خداقوت به زحمتکشان فعال در این عرصه از بخش های مختلف خیریه دیدن کردند. در این بازدید در ابتدا خانم اکبرزاده مدیر مرکز توانبخشی به معرفی این آسایشگاه و خدمات آن پرداخت. سپس دانشجویان به دیدار از هنرهای دستی و سایر دستاوردهای مددجویان تحت پوشش این مرکز پرداختند. لازم به ذکر است، این برنامه در راستای عمل به مسئولیت اجتماعی، کمک به توانخواهان آسایشگاه و همچنین مشارکت‌دهی دانشجویان با هدف تقویت و توسعه نوع‌دوستی و ارتباطات اجتماعی برگزار شد.