یوسف‌نژاد عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی: طرح تبدیل وضعیت کارکنان قراردادی دانشگاه پیام نور به زودی در صحن علنی بررسی می‌شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان مازندران، علی‌اصغر یوسف‌نژاد نماینده مردم ساری و میاندرود و عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی در دیدار با رئیس و مدیران ستادی دانشگاه پیام نور استان مازندران گفت: طرح تبدیل وضعیت کارکنان قراردادی دانشگاه پیام نور در نوبت دستور کار مجلس قرار گرفته و به زودی در صحن علنی بررسی می‌شود. وی از آمادگی مجلس شورای اسلامی برای حمایت از برنامه‌های توسعه‌ای دانشگاه پیام نور خبرداد. یوسف‌نژاد در عین‌حال خواستار اصلاح و تصحیح مسیرهای کاری در این دانشگاه شد که از گذشته برجای مانده است. دکتر محمود شیخ الاسلامی رئیس دانشگاه پیام نور مازندران با اشاره به تحصیل حدود 15هزار دانشجو در 17 مرکز و واحد این دانشگاه بر ضرورت حمایت دولت و نمایندگان مجلس شورای اسلامی از اجرای پروژه‌های عمرانی و توسعه فعالیت‌های فرهنگی در این دانشگاه تأکید کرد.